Πολλαπλά

Ένα μικρό μέρος των έργων ζωγραφικής του Μ.Κ. έχει επιλεγεί να τυπωθεί ψηφιακά σε περιορισμένο αριθμό υπογεγραμμένων αντιγράφων. Τα αντίγραφα αυτά, τα λεγόμενα Giclee, τυπώνονται αφού σκαναριστούν σε πολύ μεγάλη ανάλυση σε μουσειακής ποιότητας χαρτί με ειδικές χρωστικές και όχι με τα συνήθη μελάνια εκτυπώσεων. Η μέθοδος αυτή εγγυάται την απόλυτη πιστότητα με το πρωτότυπο έργο καθώς και την σταθερότητα της ποιότητας κατά τη διάρκεια του χρόνου.
Τα αριθμημένα αντίτυπα έργων αποτελούν μια αξιοπρεπή εναλλακτική πρόταση διακόσμησης αλλά και απόκτησης κάποιου έργου σε προσιτή τιμή. Αποτελούν επίσης ένα ιδανικό εταιρικό δώρο που μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα για κάθε ειδική περίπτωση.
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να δείτε και την σχετική σελίδα του Facebook, εδώ
.
Markos Kampanis Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.